Ervaringen

Thijs en Nienke


“We hebben dingen heb dingen gedaan, waarvan ik niet wist dat ik het kon en ik heb alles eruit gehaald wat erin zat. Tijdens de lessen ga je kapot, maar daarna voel je je geweldig!! Ook het sporten leverde direct resultaat op. Je lichaam wordt strakker, en is gespierder. Er wordt tijdens de lessen rekening gehouden met je wensen, maar ook zeker met wat je kan. Mauris weet goed waar je grenzen liggen, maar hij kan ook goed inschatten wanneer je best nog wel wat meer kunt geven dan je al doet. Je wordt tot het uiterste gedreven, met daarbij een fantastisch resultaat.Kortom, het maakt niet uit wie er op het idee kwam, het is het beste idee geweest wat we in tijden hebben gehad!“

Sarina

“Wij zijn gestart met 2x per week een training en 1x per week coaching d.w.z. je geestelijke kant ook belichten. Wat wil je bereiken, waar loop je tegenaan, wat zijn je doelen, dus een soort therapeutische benadering. Ik ben een “grijskijker” en nogal een piekeraar,  dus dit was voor mij een eyeopener. Ik train nu nog één maal per week en peptalk met Mauris en doe de dingen die hij mij geleerd heeft nu zelf. Hij houdt  wel de vinger aan de pols. Mijn onzekerheid  is minder waardoor mijn  zelfvertrouwen is opgekrikt en het belangrijkste is dat ik minder insuline ben gaan spuiten en  wat kilo”s afgevallen  ben. Deze man heeft mij een oppepper op  66-jarige  leeftijd gegeven en daar ben ik heel blij om. Dat ik dit kon bereiken had ik zelf nooit verwacht.”

Françoise

“Ik ben trots op mijn resultaat, ik merk dat ik sterker ben geworden. Ik zit lekkerder in mijn vel dankzij deze trainingen. De laatste zes maanden waren voor mij hard werken, doorzetten en mezelf stimuleren. Hiermee heeft Mauris mij goed kunnen helpen. Veel verschillende soorten trainingen, zoals kickboksen, kracht training, hiit training, noem maar op. Elke week had Mauris wel weer nieuwe oefeningen voor mij die ik gedaan heb. Wanneer iets anders ging dan ik wilde werd ik gestimuleerd door Mauris om door te gaan. Hij heeft mij zeer positief gecoacht, dit was erg prettig. Verder heb ik ook schema’s voor thuis gekregen, hier heb ik mezelf ook aan gehouden. Het kostte me soms tijd en energie, maar dat was het helemaal waard!”
Het traject bestond uit wekelijkse kracht/kickbokstraining in de sportschool, mentale coaching en uitgebalanceerde voedings en trainingsschema’s voor thuis. Vanwege haar passie voor balsporten, werd er tijdens de trainingssessies aandacht besteed aan explosiviteit en coördinatie. De resultaten mogen er zijn:
4⦁ Vetpercentage is gezakt van 32.6% naar 26,5%
⦁ Heupomtrek is van 102 naar 91 cm en middelomtrek van 85 naar 73cm gegaan.
⦁ Gewicht is van 82.8 kg naar 77,5 kg gedaald.
Françoise ziet nu in dat gezond leven helemaal geen straf is, zij voelt zich veel beter dan voorheen en kan haar balsporten gemakkelijker uitvoeren.

Ben jij ook geïnteresseerd  in het verbeteren van je gezondheid onder professionele begeleiding? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via mauris@mauris.nu